Search
Add Listing

Svi na Crkvice

  U nedjelju, 6. avgusta, Turistička organizacija opštine Kotor vas vodi na Crkvice.

Već četvrtu godinu manifestacijom “Svi na Crkvice” želimo upoznati, kako lokalno stanovništvo, tako i sve zainteresovane sa ovim predjelom i njegovom bogatom istorijom o kojoj svjedoče brojne tvrđave, a krase ga očuvani predjeli prirode. 

Manifestaciju otvaramo sa riječima dobrodošlice u 10:00h, nakon čega slijedi uzbudljiv program u skladu sa ambijentom. Prije svega, kroz pješačku turu sa obilaskom tvrđava, imaćete priliku iz prve ruke vidjeti i naučiti barem djelić ranije pomenute bogate istorije ovog mjesta, i o njenom značaju kroz vrijeme. 

 Zainteresovani će imati priliku da se oprobaju u streličarstvu, zahvaljujući saradnji TO Kotor sa Streličarskim klubom “Kotor”; a Multisport akademija Mayer pripremiće veliki broj igara za sve generacije, čime je zabava zagarantovana. 

Od 15:00h u okviru muzičkog programa nastupiće Jelena Zvicer, a zatim i Adi Šoše. 

Takođe, drago nam je što možemo najaviti da će i ove godine biti obezbijeđen besplatan prevoz iz Kotora, Tivta i Herceg Novog; a o detaljima poput mjesta i vremena polaska, će biti izdato naknadno obavestenje.

Turistička organizacija opštine Tivat će pružiti podršku u realizaciji događaja ,,Svi na Crkvice”  koji u nedjelju, 06.avgusta organizuje Turistička organizacija opštine Kotor. Manifestacija ,,Svi na Crkvice” obezbjediće zainteresovanim posjetiocima prigodan kulturno-zabavni program kroz ,,Gamesfun” za djecu i odrasle, streličarstvo zatim posjeta tvrđavama uz pratnju vodiča, a od 15:00 h biće upriličen i muzički program u kome će učestvovati Adi Šoše i Jelena Zvicer.

Prevoz će biti obezbjeđen iz Tivta sa stare autobuske stanice, a polazak je predviđen 06.08.2023.godine u 08:00 h. Zbog ograničenog broja mjesta, neophodna je prijava za ovaj događaj, a istu možete izvršiti na broj telefona 032 660 165 ili dolaskom u prostorije Turističke organizacije Tivat u centru grada, na adresi Palih boraca 19 najkasnije do petka 04.08.2023.godine.

Prev Post
OTVOREN SEDMI FORTECA INTERNATIONAL FILM FESTIVAL PERAST
Next Post
Za vašu udobnost

Add Comment

Your email is safe with us.